viernes, 30 de octubre de 2015

Activitats de Matemàtiques

A continuació pas a descriure part de les activitats de matemàtiques propostes per a aquesta unitat, les quals treballarem de forma globalitzada al llarg de la jornada escolar. D'aquesta forma, les abordaré diàriament en les rutines; en passar llista, els que utilitzen el transport i els que no, els dies que queden per a anar-nos d'excursió..

També efectuaré diferents activitats de classificació, utilitzaré per a açò les caixes de colors i cèrcols, para separar diversos objectes del nostre racó dels transports entre  altres.


Per a treballar les matemàtiques a través de les noves tecnologies ens recolzarem en la pissarra digital i l'ordinador de l'aula, per a açò depenent del dia ens dividirem en parelles o grups i començarem a jugar en les diferents pàgines que ens ofereix el sistema (prèviament seleccionades pel meu), aquestes pàgines les podeu trobar en l'apartat de jocs interactius.


Finalment ressaltar que els xiquets/as realitzaran fitxes individuals on quede plasmat gràficament les activitats que hem treballat.


Un salut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario